De juiste kraan voor elke klus

Tuk Kraanverhuur beschikt over zeer moderne kranen te weten een hydraulische mobiele hijskraan en een mobiele torenkraan.

Liebherr LTM 1090-4.1

Dit is een hydraulische mobiele hijskraan met een hefvermogen van 100 ton. Deze kraan is ontstaan uit een combinatie van een ruwterreinkraan en een autokraan. Deze kraan kan zich zowel op de snelweg als op ruw terrein prima voortbewegen. De kraan is voorzien van een hydraulische telescoopmast en wordt daarom ook wel telescoopkraan genoemd. Tevens is de kraan voorzien van voldoende verlichting om veilig te kunnen werken als het donker is.

Spierings SK596-AT4

Dit is een mobiele torenkraan die zich kenmerkt door de uitklapbare toren en giek. Deze kraan wordt opgebouwd in een tijdsbestek van slechts 8 minuten. Dit type kraan heeft de mogelijkheid om de kraancabine op verschillende hoogtes te plaatsen, waardoor de machinist altijd op de juiste hoogte zit om perfect zicht te hebben op het werk. Dit komt uiteraard ten goede aan het werktempo en de veiligheid. De giek is voorzien van meerdere lampen, zodat er ook in het donker gewerkt kan worden.

Deze kraan heeft een gieklengte van 48 meter en kan op de punt nog 1.700 kg hijsen.

Beide kranen zijn uitgerust met een modern camerasysteem, waarmee de machinist vanuit zijn cabine altijd perfect zicht heeft op de last. Dit maakt het werken veiliger, efficiƫnter en niet onbelangrijk, het gaat komt ook zeker ten goede aan de snelheid.

Reedijk Compact Crane C3412

Dit is een compacte minikraan, die uniek is in zijn soort.
Deze minikraan heeft afmetingen van slechts 298 x 202 x 96 cm, waardoor hij op plaatsen komt die voor de meeste andere machines ontoegankelijk zijn. Daarbij zijn de stempels van deze kraan zwenkbaar, zodat de kleinste ruimte groot genoeg is om de kraan veilig op te stellen. Deze kleine krachtpatser kan 4.250 kg hijsen!

Al onze kranen zijn voorzien van radiografische afstandsbediening.

Onze kranen uitgerust met een uitgebreid pakket aan hulpmaterialen, waaronder betonstortkubels, uithouders, werkbakken, knijperbakken en diverse klemmen. Voor klussen op moeilijk begaanbare locaties kunnen wij rijplaten voor u verzorgen.
 

Copyright © 2019 Tuk Kraanverhuur