Wie we zijn

Tuk Kraanverhuur, of Takel Tuk, is een begrip in de Hoekse Waard.
En dat is niet gek, want het familiebedrijf kent een geschiedenis die teruggaat tot 1894. Het bedrijf is sinds jaar en dag gevestigd op de historische locatie aan de Molendijk in Klaaswaal.

Wat begon als een carrosseriebedrijf is inmiddels uitgegroeid tot een modern kraanverhuurbedrijf dat het predicaat Hofleverancier mag voeren.

Het bedrijf gaat al sinds het ontstaan over van vader op zoon. Op dit moment is het bedrijf in handen van de vijfde generatie, John Tuk. Het bedrijf beschikt over zeer moderne kranen, uitgerust met een modern camerasysteem om aan de veiligheidseisen van deze tijd te kunnen voldoen.

Geen klus is te gek voor Tuk Kraanverhuur. Of u ons nodig heeft in de bouw, bij het plaatsen van een zwembad of bij het uit het water halen van uw zeiljacht, wij draaien onze hand er niet voor om! Met onze moderne kranen en ons zeer uitgebreide assortiment aan hijs- en hulpmiddelen verplaatsen wij elke zware last veilig en accuraat. Voor bedrijven en particulieren.

Omdat we zo’n kleine (familie)organisatie zijn, zijn de lijnen bij ons kort. We kunnen snel en flexibel plannen, u heeft direct contact met de juiste persoon. Tevens zijn wij 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar. Dat maakt ons ook een geschikte partner in geval van calamiteiten, zoals bijvoorbeeld een berging van zwaar materieel of het plaatsen van pompen bij wateroverlast.

Ons werkgebied beperkt zich niet alleen tot de Hoekse Waard. Ook in de rest van Zuid-Holland, Zeeland en Noord-Brabant zijn wij regelmatig werkzaam.

Copyright © 2019 Tuk Kraanverhuur