Over ons

Tuk Kraanverhuur, of Takel Tuk, is een begrip in de Hoeksche Waard. En dat is niet gek, want ons familiebedrijf kent een geschiedenis die teruggaat tot 1894. Het bedrijf is sinds jaar en dag gevestigd op de historische locatie aan de Molendijk in Klaaswaal.

Wat ooit begon als wagenmakerij, vervolgens verder ging als carrosseriebedrijf is inmiddels uitgegroeid tot een modern kraanverhuurbedrijf dat sinds 1994 het predicaat Hofleverancier mag voeren. Het bedrijf gaat al sinds het ontstaan over van vader op zoon. Op dit moment is het bedrijf in handen van de vijfde generatie, John en Miranda Tuk.

Wij beschikken over een aantal zeer moderne kranen, uitgerust met een diversiteit aan hulpmaterialen en een modern camerasysteem om aan de veiligheidseisen van deze tijd te kunnen voldoen. Geen klus is te gek voor Tuk Kraanverhuur. Of u ons nodig heeft in de bouw, bij het plaatsen van een zwembad of bij het uit het water halen van uw zeiljacht, wij draaien er onze hand niet voor om!

Ook kunt u bij ons terecht voor hijsklussen waar je niet met een reguliere kraan bij kunt komen, bijvoorbeeld omdat er te weinig ruimte is of als de werkzaamheden in een fabriek moeten plaatsvinden, want wij zijn ook in het bezit van een compacte minikraan.

Wij verplaatsen elke zware last veilig en accuraat. Voor bedrijven en particulieren.

Omdat we zo’n kleine (familie)organisatie zijn, zijn de lijnen bij ons kort. We kunnen snel en flexibel plannen, u heeft direct contact met de juiste persoon en daarom snel antwoord op al uw hijsvragen.

Tevens zijn wij 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar. Dat maakt ons ook een geschikte partner in geval van calamiteiten, zoals bijvoorbeeld bij een berging van een zware vrachtwagen of bij het plaatsen van pompen bij wateroverlast.

Ons werkgebied beperkt zich niet tot de Hoeksche Waard. Uiteraard rijden wij ook voor u naar andere plaatsen in Zuid-Holland, wij komen ook regelmatig in Zeeland en Noord-Brabant. Met onze compacte minikraan gaan we het hele land door, sterker nog, daarmee gaan we internationaal! De minikraan is inmiddels ook bekend in Duitsland, België en Frankrijk.